Доставки

Поръчка
   Когато MAXI-MODA потвърди Вашата поръчка, това автоматично ще означава, че Вие сте запознати и съгласни с правилата за ползване на сайта, упоменати в общите условия. Поръчка, приета и регистрирана успешно от MAXI-MODA се счита тази, която е потвърдена електронно по е-мейла и по телефон на купувача, без да изисква от него отговор.
Настоящото споразумение, влиза в сила от MAXI-MODA за потвърждение на поръчката. Потвърждението се извършва по електронен път (електронна поща) и по телфон, след изготвянето на поръчката.

Цена на доставка
   Доставката се извършва чрез куриер и е безплатна за поръчки над 100 лв за територията на цялата страна, а за поръчки под 99 лв транспортните разходи се поемат от купувача и са на стойност:

  • 4 лв - за доставка до офис на куриерска фирма еконт
  • 6 лева - за доставка до личен адрес на клиента 


Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа; в рамките на 1-2 работни дни, след потвърждаване на поръчката, на адреса, посочен в регистрацията на клиента. MAXI-MODA си запазва правото, да не доставя поръчки на клиенти, които не са изпълнили задълженията си, при своето регистриране, (грешно попълнени данни, невярна информация или липса на такава).
След два неуспешни опита за доставка, направени от куриерската фирма Еконт, Вашата поръчка ще се счита за невалидна и MAXI-MODA ще прекрати договора си с Вас
Ние си запазваме правото, да не изпращаме поръчки до клиенти, които са регистрирани в нашата система с повече от две неуспешно доставени поръчки, в рамките на един месец.
   В случай, че потребителят желае допълнителни опции при доставка (като преглед, и др.) той е длъжен да посочи това в кореспонденцията си с MAXI-MODA В тези случаи доставката винаги е чрез куриерска пратка до офис на Еконт или до адрес на потребителя.

 

Плащане
   При доставка на поръчания артикул, потребителят заплаща неговата цена, чрез наложен платеж

 

Как да разбера, че поръчката ми е приета?

   След като пуснете поръчката си, ще получите обаждане по телефона, който сте посочили при вашата поръчка. Моля имайте превдивд, че поръчката няма да бъде изпратена, ако данните за доставката са грешни или непълни и не можем да се свържем с Вас.

 

Кога ще получа поръчката си?

   Доставката на поръчки направени до 17:00ч. в работен ден (понеделник - петък) се извършва на следващия ден (без неделя), Поръчки направени след 17:00ч. се изпращат на следващия работен ден.

Ако сте избрали доставка до офис на Еконт, поръчката Ви ще бъде изпратена до избран офис на куриера, който трябва да посетите, за да получите пратката си (поръчки, направени в петък до 17:00, могат да бъдат взети от офис на куриера включително и в събота до 13:00). Когато пратката пристигне в офиса, ще получите известяващ това SMS на телефонния номер, оставен при поръчката,

Добавянето на приоритетен (точен) час за доставката е възможно, но оскъпява крайната цена на доставката според тарифите на Еконт. Ако желаете да заявите приоритетен час на доставката, моля уточнете това при оформяне на поръчката, в полето "Допълнителна информация".